Vårt fokus er å se og forstå deg og dine plager

Om oss

Lillestrøm Naprapatklinikk har blitt drevet av Maria og Kim Stensland siden høsten 2001. Vi holder til i Nittedalsgata 16a, sammen med Lillestrøm Muskel og leddklinikk. Fra 2001 til juni 2020 holdt vi til på Åråsen Stadion,  men har også hatt avdelinger på Sats Lillestrøm og i Nittedal. En dag i uka jobber Kim hos Fetsund Fysikalske, der han jobber sammen med 3 fysioterapeuter.

I juni 2020 flyttet vi klinikken inn til Lillestrøm Muskel og Leddklinikk ( http://lmlk.no ). Nå har vi endelig fått flere kollegaer, og kan jobbe i et kunnskapsrikt team, bestående av totalt 4 naprapater, en osteopat og en akupunktør. 

Vi tar imot alle typer pasienter med plager fra muskel og ledd. Fra spedbarn til eldre. Fra kontorister til toppidrettsutøvere. Vi har avtaler med idrettsklubber, bedrifter, og får mange henvist til oss fra forsikringsselskaper. Leger og andre helseaktører som sender sine pasienter til oss.

Vårt fokus er å se og forstå deg og plagene du har. Det kan være mange årsaker til at plagene kommer, og det gjelder for oss å finne årsaken. Vi legger vekt på grundig undersøkelse, og tilpasser behandlingen og veiledningen til den enkelte person og plage. Vi sender videre til annet helsepersonell hvis vi ikke kan hjelpe.

Hvert år deltar vi på naprapatenes årlige fagkonferanse, og holder oss derfor faglig oppdatert.Bestill time

Våre ansatte

Kim Stensland

Tok Naprapateksamen i 2001 ved Naprapathögskolan. Har utdannet seg innen Medisinsk Akupunktur og innen behandling av barn. Har hatt verv i Norges Naprapatforbund (etisk råd). Har hatt forelesninger for arbeidssøkende for Nav. Drar også ut til bedrifter og behandler og har ergonomisk rådgivning. Er tidligere langrennsløper. Skader innen idretten er en stor interesse for Kim.

Maria Stensland

Tok Naprapateksamen i 2001 ved Naprapathögskolan i Stockholm. Fullførte legitimasjonspraksis i Sverige i 2003, og er dermed Legitimert Naprapat (Autorisert) i Sverige. Hun har i tillegg kurs i medisinsk akupunktur og behandling av barn. Siden 2015 har hun jobbet med undersøkelse og opptrening av dyp magemuskulatur, via konseptet Mammamage.

Kvinnehelse og bekkenplager er Marias hjertesaker.

Fra august 2020 har Maria valgt å studere til sykepleier. Dette er et 3 årig heltidsstudium. Hun vil derfor ha redusert arbeidstid ved klinikken.