Behandling av barn, header-bilde
Behandling av barn

Hvis barnet har problemer med å snu hodet til en side, kan det bli problemer med blant annet amming og at barnet ikke klarer å snu seg til den ene siden. Dette fører mange ganger også til mye gråting hos barnet.

Ikon

Både Maria og Kim har behandlet barn siden 2010. Vi har gjennomført kursrekken som blir holdt av barnefysioterapeut Ute Imhof, og Robbie Sacher, lege og manuellterapeut fra Tyskland.

 

Behandlingen tar utgangspunkt i teoriene om KISS-KIDD, som er sammenhengen mellom en feilfunksjon i øvre nakkeledd og en avvikende motorisk utvikling. Det er ikke en sykdom, men kan sammenlignes med en slags kink i nakken (noen kaller det også blokkering eller låsning). Hvis barnet har problemer med å snu hodet til en side, kan det bli problemer med blant annet amming og at barnet ikke klarer å snu seg til den ene siden. Dette fører mange ganger også til mye gråt hos barnet.

 

Behandlingen som utføres er smertefri, og har til hensikt å få god bevegelse i nakke og ryggrad.

 

Vi behandler også barn medvanlige muskel/leddplager. Slik som strekk i muskler, hodepine, smerter i rygg og hofter og fotplager.

 

Mer info om KISS-KIDD, se http://kiss-kidd.no/

Bestill time